Jouw ontwikkeling

Bij B&A blijf je jezelf ontwikkelen, of je nu stage loopt, aan het begin van je carrière staat of al enige tijd bij ons werkt. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft uitdagen. Uiteraard op een manier die bij jou past. Jij bepaalt welke eigenschappen en kwaliteiten je meebrengt naar de werkvloer, en wij bieden je de mogelijkheid om hierin blijvend te groeien. Wij hechten waarde aan jouw werkplezier, wat niet alleen voor jou, maar ook voor onze bewoners het beste resultaat oplevert. En daarbij zijn jouw motivatie, kennis, wat je drijft en wat je kunt, voor ons misschien wel belangrijker dan een diploma.

Groeien in je werk

Wij willen graag dat jij jouw kennis en vaardigheden blijft ontwikkelen. Ook als je al langere tijd bij ons werkt. Als professional blijf je groeien door individuele- en teamtrainingen, leerzame bijeenkomsten en opleidingen.

Wij bieden je volop gelegenheid om jouw ontwikkelmogelijkheden en carrièrekansen te bespreken met je leidinggevende en ook jouw HR-adviseur staat altijd klaar om mee te denken over eventuele volgende stappen binnen de organisatie.

Switchen kan

Er zijn veel verschillende functies bij B&A. Het leuke is dat er daardoor veel doorgroeimogelijkheden zijn. Bovendien kan je overstappen van het ene initiatief naar één van onze andere initiatieven. Van Civic Amsterdam naar het Buurtteam Amsterdam Zuidoost bijvoorbeeld. Of misschien start jij wel in de uitvoering van sociaal werk en maak je een switch naar de afdeling advies of een stafafdeling. Of andersom. Dus alle ruimte om verschillende werkervaringen op te doen!

Stage in het sociaal domein?

Wij bieden allerlei mogelijkheden om stage te lopen, een opdracht uit te voeren of werkervaring op te doen. Tijdens een stageperiode breng jij wat je op school leert direct in de praktijk. En daarin word je door een vaste stagebegeleider begeleid.

Wij bieden stages op MBO-, HBO-, en WO-niveau. Naast stages in sociaal werk, hebben we ook regelmatig ruimte voor studenten bij een van onze stafafdelingen of de afdeling advies.

BBL-opleidingen bij B&A

Naast stageplaatsen bieden we ook BBL-opleidingen aan. Werken en leren tegelijk op kosten van ons. En je ontvangt ook gewoon salaris. Zo investeren we in jouw toekomst. Wil jij meer weten over deze opleidingen? Neem dan contact op hr@bagroep.nl

Swipe!

Verhalen van collega’s

Onze nieuwste vacatures

Onze initiatieven