Ondersteunen bij problemen in het dagelijks leven

Madi Diemen

Soms zijn er lastige situaties in het leven van mensen. Ze komen er dan zelf niet meer uit. Bij Madi Diemen ondersteunen we inwoners bij problemen die ze ervaren in het dagelijks leven. Dit kan gaan over geld, relaties, werk of gezin. Denk aan schulden of vastlopen bij instanties. Met een team van maatschappelijk werkers, ouderenadviseurs, sociaal raadslieden en schuldhulpverleners helpen we met het oplossen van problemen.

  • Diemen

Zo doen we dat

Er zijn voor de inwoners veel manieren om hulp te krijgen die bij ze past. We organiseren inloopspreekuren, groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken met inwoners. Belangrijk is dat we toegankelijk zijn, zodat mensen niet te lang met hun problemen blijven lopen.

Zo zijn wij

Bij Madi Diemen werken we met ongeveer tien collega’s. Allemaal mensen met de mentaliteit om met elkaar de schouders eronder te zetten. Wat ons bindt en bijzonder maakt is ons grote hart voor het sociaal domein en onze betrokkenheid bij kwetsbare inwoners van Diemen.

Op kantoor trekken we met elkaar op. Even samen naar buiten tijdens de lunch, terwijl we discussiëren over ons werk óf wiens schuld het is dat er alweer een kantoorplant dood is. Kortom: we werken met veel overgave aan de verbetering van de levenskwaliteit van inwoners, terwijl we ook als team met elkaar plezier maken.

Hier vind je ons

Madi Diemen werkt vanuit vijf verschillende locaties in Diemen Centrum, Noord en Zuid. Zo is onze ondersteuning altijd dicht bij de inwoners. De meeste locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en vaak is er voldoende parkeergelegenheid.

Madi Diemen is onderdeel van B&A, een organisatie die door heel Nederland actief is en verschillende advies- en uitvoeringsopdrachten uitvoert in het sociaal domein.

Meer informatie over Madi Diemen vind je op: www.madidiemen.nl

Swipe!

Verhalen van jouw toekomstige collega’s

Bekijk ook onze andere initiatieven

B&A werkt in verschillende gemeentes onder lokale namen.