Binnen wijkbereik voor iedere inwoner

Indebuurt033 Amersfoort

Indebuurt033 coördineert het welzijnswerk, vrijwilligerswerk en mantelzorgondersteuning in Amersfoort. Wij zijn letterlijk binnen wijkbereik voor alle inwoners. In onze Informatiewinkels staan we klaar om hen te helpen met al hun vragen en ideeën. Als het nodig is bieden we (kortdurende) ondersteuning. In de wijken zijn we aanwezig met onze buurtnetwerkers, jongerenwerkers en preventiewerkers jeugd. Zo weten wij als geen ander wat er speelt en leeft in de wijk. Met bijvoorbeeld maatjesprojecten, ontmoetingsgroepen, ondersteuning voor dak- en thuislozen en praktische ondersteuning zorgen wij dat iedere inwoner zo goed mogelijk aansluit en mee kan (blijven) doen. Alle inwoners die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zijn welkom.

  • Amersfoort

Zo doen we dat

Wat kan iemand nog wel? Daar kijken we als eerste naar. Ook iemand die (tijdelijk) kwetsbaar is, heeft talenten en wensen. Door daar de aandacht op te leggen komen mensen sneller een stap vooruit. We werken samen met partners in het sociaal domein. Hierdoor bieden we snel en effectief hulp. Er zijn korte lijnen en er is direct contact met bewoners. Zo hebben we goed in beeld wat er nodig is om leefbaarheid te verbeteren, saamhorigheid te vergroten en eenzaamheid te verminderen.

Zo zijn wij

Kan niet? Dat zul je ons niet snel horen zeggen. We denken in kansen en zetten samen de schouders eronder. Dit doen we vanuit een grote betrokkenheid bij de bewoners van Amersfoort.

Indebuurt033 werkt met ongeveer 120 collega’s. De sfeer is overal goed. Er wordt veel gelachen en we staan voor elkaar klaar. Zit je vol met ideeën? Dan kun je bij ons je ei kwijt. Verder krijg je veel vrijheid om zelfstandig je werk in te vullen op een manier die bij je past.

Het mooie van werken bij Indebuurt033 is dat je veel samenwerkt met partners; zowel professioneel als informeel. Denk aan gemeente, schuldhulpverlening, maar ook wijkpartners op het gebied van bijvoorbeeld onderwijs, zorg en sport en niet te vergeten de vele bewonersinitiatieven in de stad die Indebuurt033 actief ondersteunt.

Hier vind je ons

Waar je werkt hangt af van wat je doet. Dat kan zijn in de wijken zelf, maar ook op ons hoofdkantoor op de Basicweg 24 of in één van de vier Informatiewinkels of Buitenkasten.

Indebuurt033 is een samenwerking van WELZIN, MEE en B&A. Ga je bij Indebuurt033 werken, kom je bij een van deze organisaties in dienst. Meer informatie over Indebuurt033 vind je op: www.indebuurt033.nl

Swipe!

Verhalen van jouw toekomstige collega’s

Bekijk ook onze andere initiatieven

B&A werkt in verschillende gemeentes onder lokale namen.