Waar we voor staan

Voor B&A – sociaal werkers en adviseurs binnen het sociaal domein – is het leidende principe: elk mens is ergens goed in, heeft talenten en telt mee. Dat is wat wij geloven, dat is wat wij voelen. En dat motiveert ons in alles wat wij doen. Daarom zetten wij ons in voor een maatschappij waarin iedereen meedoet en niemand er alleen voor staat. Waar je kan zijn wie je bent en we voor elkaar zorgen. Een samenleving met gelijke kansen voor iedereen. Een samenleving waarin mensen zich betrokken voelen bij anderen in hun buurt.

Onze initiatieven

B&A doet sociaal werk in wijken in diverse gemeenten, wij werken hierbij onder verschillende lokale namen.

Typisch B&A

Bij B&A werken we allemaal vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Met inlevingsvermogen, maar als dat nodig is ook een gezonde dosis eigenwijsheid.

Werken bij B&A betekent werken in een organisatie waar je veel vrijheid krijgt, ruimte voor eigen initiatief. Om het beste uit jezelf te halen én elkaar.

Allemaal verschillend, veel gemeen

Diversiteit kenmerkt ons. Tegelijkertijd hebben we veel gemeen. We zijn allemaal doeners en denkers, oplossingsgerichte aanpakkers, goede luisteraars met een allergie voor onnodig ingewikkeld doen en met een sterke betrokkenheid bij de mensen voor wie we het werk doen.

Samen leuke dingen doen

Inspanning en ontspanning. Dat houdt de boel lekker in evenwicht. We houden van gezellige bijeenkomsten, feestelijke borrels en sportieve evenementen. Van voetbaltoernooi, hardloopwedstrijd tot het jaarlijkse personeelsfeest.

Swipe!

Wat ons drijft

Zinvol werk

Overtref jezelf

Diversiteit
op de werkplek

Samen