Stage en (afstudeer) onderzoek

Stage

Bij ons maak je écht kennis met het werk in het sociaal domein! Tijdens je stage pas je je opgedane kennis in de praktijk toe, leer je van ervaren collega’s én wij leren van jouw frisse blik op onze organisatie. Daar worden we allemaal beter van! Ieder jaar gaan er meer dan 160 stagiaires bij ons aan de slag en daar zijn we trots op.

Onze vacatures

Zo doen we dat

Tijdens je stage ben je een onmisbaar onderdeel van een team. Je krijgt de kans om hands-on betrokken te zijn bij uitdagende projecten, te sparren met ervaren collega’s en waardevolle inzichten en ervaringen op te doen. Bij het Buurtteam Amsterdam kun je bijvoorbeeld direct deelnemen aan bewonersspreekuren, je bent de drijvende kracht achter buurtevenementen bij Civic of je voert (afstudeer)onderzoek uit in nauwe samenwerking met een van onze senior adviseurs.

Zo zijn wij

Jouw bijdrage doet ertoe. Je bent betrokken bij werkzaamheden die een echte impact hebben, zowel binnen onze organisatie als in de maatschappij. Het zit er dik in dat je aan het eind van een stagedag met een goed gevoel naar huis toe gaat.

Hier vind je ons

Op verschillende plekken bieden we regelmatig de mogelijkheid om stage te lopen of onderzoek te doen. Bij onze verschillende initiatieven door het land, de afdeling Advies en de stafafdelingen in Den Haag.

 

Onze initiatieven

B&A werkt in verschillende gemeentes onder lokale namen.