Staat jouw nieuwe baan er niet tussen?
Doe dan een open sollicitatie
Het Buurtteam Weesp/Driemond biedt hulp en ondersteuning voor jongvolwassenen (18-27 jaar) en volwassenen met vragen over zorg, wonen, gezondheid, ontmoeten, werk, geld of veiligheid. Soms heeft iemand een steuntje in de rug of tijdelijk extra hulp nodig. Het Buurtteam Weesp/Driemond zorgt voor de juiste ondersteuning in de eigen buurt.
Doe dan een open sollicitatie
Het Buurtteam Weesp/Driemond bestaat sinds januari 2024. Een nieuw stadsgebied, met een nieuw team. We zijn dus nog volop aan het bouwen. Je krijgt bij ons genoeg kansen om echt impact te maken en het team en de werkwijze te helpen vormen. Ondanks de recente start vormt het Buurtteam al een stabiele basis in het hart van Weesp en zijn we het vaste gezicht voor de Weespers.
Uniek aan het Buurtteam Weesp/Driemond is de intensieve samenwerking met het Ouder- en Kindteam. We zijn het eerste team in Amsterdam en Weesp dat met hen op dezelfde locatie werkt. Zo kunnen we onderling snel schakelen als er bij een hulpvraag meer aan de hand blijkt te zijn.
In ieder buurtteam werken professionals met diverse expertises en kennisgebieden nauw samen in één team. Denk aan maatschappelijk werkers, ambulante ondersteuners en schuldhulpverleners. We werken daarnaast veel samen met onze B&A collega’s van het Buurtteam Amsterdam Zuidoost. Het Buurtteam Weesp/Driemond sluit bijvoorbeeld aan bij alle evenementen en bijeenkomsten die het Buurtteam Amsterdam Zuidoost organiseert.
We zijn volop aan het pionieren en trekken daarin veel samen op. Allemaal zijn we gemotiveerd om het verschil in mensenlevens te maken, één buurtbewoner tegelijk. In Weesp heerst een warme sfeer. Je bent vlak bij de stad, maar toch voelt het als een dorp.
Onze locatie is in het Stadsloket Weesp, Nieuwstraat 70a. Dit is midden in het gezellige centrum van Weesp. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en vanaf station Weesp is het 10 minuten lopen. Er is een bakker om de hoek en een gezellige wekelijkse markt voor de deur. Altijd iets te doen dus en voldoende mogelijkheden om in contact te komen met de bewoners.