Initiëren, signaleren en verbinden

Sociaal Team/CJG Zeist

In de Gemeente Zeist is een multidisciplinair team van medewerkers actief in het Sociaal Team. Consulenten werken intensief samen met leden Centrum Jeugd & Gezin (CJG) en ketenpartners in de wijk. Het Sociaal Team initieert, signaleert en verbindt.

  • Zeist

Zo doen we dat

Iedereen krijgt wel eens te maken met moeilijke situaties. In het gezin of juist door een sociaal isolement bijvoorbeeld. Bij het Sociaal Team zetten we ons met verschillende deskundigen in om inwoners van Zeist het beste uit zichzelf te laten halen en hen te helpen met een oplossing die bij hen past.

Dat doen we niet alleen, maar met bewoners, vrijwilligers, (informele) partners, en de gemeente. Samen boeken we de beste resultaten. Zo zijn we er trots op dat er nagenoeg geen wachtlijsten zijn voor bewonersvragen. We werken wijkgericht, verdeeld over Noord, West, Oost en Centrum.

Zo zijn we

Werken binnen het Sociaal Team betekent dat je een onafhankelijke positie hebt. Vanuit die rol zoek je naar de beste ondersteuning voor bewoners. In de teams werk je met collega’s van B&A, de gemeente Zeist en samenwerkingspartners Mee en Youké. De werksfeer wordt door de medewerkers zelf getypeerd als open en prettig.

Hier vind je ons

Onze werkplekken vind je op verschillende wijklocaties, altijd dicht bij de bewoners dus. We hebben hier gedeelde ruimtes en spreekkamers.

De coördinatie van de Sociale teams ligt bij de gemeente Zeist. B&A is momenteel nog een van de werkgevers van de medewerkers van het Sociaal Team in Zeist. Per 1 januari 2025 komen medewerkers in dienst van de gemeente Zeist.

Meer informatie over het Sociaal Team/CJG vind je op www.zeist.nl

Bekijk ook onze andere initiatieven

B&A werkt in verschillende gemeentes onder lokale namen.

Verhalen van jouw toekomstige collega’s