Strategisch advies en operationele ondersteuning

Stafafdelingen

Van salarisadministratie tot HR en van secretariaat tot ICT. Op het stafkantoor werken zo’n veertig collega’s aan de ondersteuning van het werk op de locaties en initiatieven van B&A. De afdelingen Financien, Bedrijfsvoering en Communicatie & Marketing geven strategisch advies en operationele ondersteuning.

Onze meest recente vacatures bij de stafdelingen

Zo doen we dat

Veranderingen teweegbrengen in de levens van mensen gebeurt ook door het werk achter de schermen. Wij zijn expert in ons vak. Hierdoor kunnen de collega’s op de locaties zich helemaal richten op hun eigen werk. Om goed contact met hen te houden gaan we soms naar de projecten toe. Zo zie je in de praktijk waar je aan bijdraagt.

Zo zijn wij

Samenwerking, innovatie en impact staan centraal. We willen samen blijven ontwikkelen en innoveren. Daarom zoeken we elkaar op, zowel binnen als buiten het kantoor. De sfeer is gemoedelijk en we zijn open tegen elkaar. Aan de lange tafel op ons kantoor lunchen we vaak samen en er zijn zo nu en dan gezellige borrels.

Hier vind je ons

Ons moderne, lichte kantoor vind je aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag, op loopafstand van twee treinstations. Zin in wat beweging tijdens de lunch? Dan wandel je zo het Haagse Bos in. Je zit even op een bankje met een vers broodje uit de Theresiastraat en loopt via het Koninklijk Paleis weer terug.

Het kantoor is open, zonder aparte kamers voor management en bestuurders. Dit maakt het heel makkelijk en toegankelijk om samen te werken. De ene dag is het wat drukker op kantoor dan de andere dag. We werken hybride; deels thuis en deels op kantoor. Ook zijn er altijd wel collega’s bij projecten en locaties in het land.

Meer informatie over B&A vind je op: www.bagroep.nl

Swipe!

Verhalen van jouw toekomstige collega’s