Nieuwe kansen en oplossingen

B&A Advies

Bij B&A Advies werken we aan veel verschillende onderzoeks- en adviesopdrachten in het sociaal domein. Denk aan de Wmo, jeugdzorg, vrijwilligersbeleid, segregatie en subsidies. Ook hebben we regelmatig de rol van organisator en procesbegeleider. Bijvoorbeeld bij een netwerk van gemeenten die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk willen helpen. Onze opdrachtgevers zijn veelal gemeenten, rekenkamers, ministeries en brancheorganisaties.

Onze advies vacatures

Zo doen we dat

In welke rol we ook werken, centraal staat dat we een positieve verandering in het leven van bewoners willen brengen. We praten altijd mét mensen in plaats van óver hen. We duiken in de leefwereld van de bewoners. Dit vertalen we zo dat het bruikbaar is voor onze opdrachtgevers. Ook gebruiken we kennis en ervaring van kennisinstituten en wetenschappers. Zo weten we zeker dat we met de goede dingen bezig zijn.

Een belangrijke bron van informatie uit de praktijk zijn onze collega’s die in verschillende gemeenten actief zijn in de wijkteams en het welzijnswerk. Dit zijn ongeveer 300 collega’s.

Zo zijn wij

In het adviesteam werken tien adviseurs. We hebben de ambitie om te groeien en we zijn gedreven om impact te maken met onze adviesproducten en onderzoeksresultaten. De sfeer in het team is prettig en informeel. We houden ervan om elkaar uit te dagen om zo tot de beste adviezen te komen. We gebruiken ook externe bronnen om onze kennis te verdiepen. Bijvoorbeeld door congressen en werksessies te bezoeken.

Hier vind je ons

Onze thuisbasis is ons kantoor aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. Dit is een moderne, lichte locatie met het Haagse Bos en de Theresiastraat om de hoek. In de praktijk wordt er door het hele land gewerkt: op het B&A-kantoor, bij de opdrachtgever of thuis. Er is veel vrijheid om plaats- en tijdonafhankelijk te werken.

Meer informatie over de afdeling advies vind je op: www.bagroep.nl

Verhalen van jouw toekomstige collega’s